Saarikka


Perusturvaliikelaitos Saarikka vastaa Kannonkosken, Karstulan, Kivijärven ja Kyyjärven kuntien sekä Saarijärven kaupungin yhteensä noin 20 000 asukkaan sosiaali- ja terveydenhuollon palveluista lukuun ottamatta varhaiskasvatusta. 

Kuntayhtymän valtuuston puheejohtaja on Juha Laaksonen (kesk.) Karstula. 1. varapuheenjohta Sami Tuominen (sd) Saarijärvi ja 2. varapuheenjohtaksi Ossi Tamminen (kok) Kyyjärvi.

Yhtymän hallituksen puheenjohtaja on Kari Nuopponen (kesk.) Saarijärvi ja varapuheenjohtaja Satu Koskinen Karstula. Muut saarijärven edustajat hallituksessa ovat Gunnar Kotamäki (SD), Penrtti Tuomi (pers.) ja Seija Talaskivi (kesk.) Karstulan edustaja on Eila Sallinen, Kannonkosken Sarinka Muhonen, Kivijärven Erkki Leppänen ja Kyyjärven Jouko Huumarkangas.

Lisäksi Saarikan johtokuntaan kuuluvat Hannu Kallunki Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymästä, Marja Heikkilä Keski-Suomen sosiaalialan osaamiskeskuksesta, Jouko Isolauri Keski-Suomen saioraanhoitopiiristä, Eeva Halme Nokian kaupungin perusturvajohtaja, Joukoi Tukiainen Valtra Oy:n toimitusjohtaja ja teollisuusneuvos, Merja Tepponen Etelä Karjalan sosiaali- ja terveyspiirin kehitysjohtaja. Saarijärfen kaupungin edustaja hallinnossa on kaupunginjohtaja Timo Rusanen

Saarikan sivuille pääset tästä linkistä: http://www.saarikka.fi/Public/Default.aspx