Saarikka


Perusturvaliikelaitos Saarikka vastaa Kannonkosken, Karstulan, Kivijärven ja Kyyjärven kuntien sekä Saarijärven kaupungin yhteensä noin 20 000 asukkaan sosiaali- ja terveydenhuollon palveluista lukuun ottamatta varhaiskasvatusta. 

Kuntayhtymän valtuuston puheejohtaja on Leena Malmi (kesk.) Karstula. 1. varapuheenjohta Aaro Lahtinen (sd) Saarijärvi ja 2. varapuheenjohtaksi Airi Sorsamäki Kivijärvi.

Yhtymän hallituksen puheenjohtaja on Arja Koskenlahti (kesk.) Saarijärvi ja varapuheenjohtaja Pirjo Ruuska Karstula. Muut saarijärven edustajat hallituksessa ovat Sami Tuominen (SDP), Esa Järvinen (KOK)ja Kari Nuopponen (kesk.) Karstulan edustaja on Eila Sallinen, Kannonkosken Sarinka Muhonen, Kivijärven Erkki Leppänen ja Kyyjärven Jouko Huumarkangas.

Lisäksi Saarikan johtokuntaan kuuluvat Hannu Kallunki Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymästä, Marja Heikkilä Keski-Suomen sosiaalialan osaamiskeskuksesta, Jouko Isolauri Keski-Suomen saioraanhoitopiiristä, Eeva Halme Nokian kaupungin perusturvajohtaja, Joukoi Tukiainen Valtra Oy:n toimitusjohtaja ja teollisuusneuvos, Merja Tepponen Etelä Karjalan sosiaali- ja terveyspiirin kehitysjohtaja. Saarijärfen kaupungin edustaja hallinnossa on kaupunginjohtaja Timo Rusanen

Saarikan sivuille pääset tästä linkistä: http://www.saarikka.fi/Public/Default.aspx